3D Tender modeller

Her giver vi dig et overblik over alle vores 3D Tender modeller. Alt lige fra vores DREAM-serie, som er konstrueret med de nyeste teknologier og materialer af høj kvalitet til den mere  innovative serie som XPRO, der med sin høje ydeevne er designet til at imødekomme behovene hos de mest krævende sejlere. Ligemeget hvad du søger, så finder du her en model der passer til netop dit sejlbehov.

DREAM 340

Den kompakte DREAM 340 er ideel til små vandløb og søer og er stadig en hurtig, lille båd der kan have en motorkapacitet på max 30hk.

DREAM 655

Den stærke, lette og alsidige RIB-båd, der er skabt til at imponere. Den er ideel til adrenalin-kick og motorkapaciteten er max 200hk.

NIVIDIC 550

Den solide og pålidelige oppustelige RIB-båd, der er designet til at tackle selv de mest krævende sejladsopgaver. Den robuste ribbåd har en motorkapacitet på max 100hk.

PATROL-serien

Oppustelige RIB'er designet til at opfylde de mest krævende sejlopgaver. Der er fokus på funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed og serien er designet til at tackle de mest udfordrende farvande. Med en robust og pålidelig struktur designet til professionelle sejlere, er disse ribbåde ideelle til redningsoperationer, overvågning og militære operationer. Max motorkapacitet er 150hk på udvalgte modeller.

XPRO 535

Er på udkig efter en båd til sportssejlads eller dykning? Så vil 3D Tender XPRO-serien være oplagt. Du får en enestående sejladsoplevelse og ekstraordinær komfort, og motorkapaciteten på disse to modeller er max 75hk.